Over Homepost

Meubelverhuurbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring

Homepost verhuurt meubilair en inboedels aan bedrijven en ambasades in België die voor ten minste 6 maanden buitenlandse werknemers moeten huisvesten. Met meer dan 35 jaar ervaring, biedt Homepost u top service.

U wenst dat alles vlot verloopt, maar weet niet waar te starten?  U weet alleen wanneer de deadline is?  Geen probleem!  We regelen alles voor u.  Wij leveren, monteren en installeren alles in uw werknemers nieuwe thuis. En dat alles voor 1 prijs, die we vooraf met u afgesproken hebben.  En op het einde van het contract komen wij alles bij u ophalen.

Wij verhuren alles voor uw huis!

Wij installeren al het meubilair in de woon- en eetkamer, slaapkamer, keuken.  Indien gewenst kunnen wij eveneens servies, bestek, potten en pannen, verlichting en electrische toestellen leveren. Van waterkokers tot keukenbenodigdheden, kleerkasten tot wasmachine: we leveren enkel eerste keus.  U hebt de keuze uit een uitgebreid aanbod dat aan iedere levensstijl beantwoord.

Levering en installatie van de gehuurde meubels over heel België, Antwerpen, Brussel, Gent, Mons, Charleroi, Liège, etc.

Geniet van een totale service

  1. Homepost kiest samen met uw at er nodig is. of u maakt zelf uw keuze uit onze cataloog

  2. U ontvangt een gedetailleerde offerte waar elk item is benoemd.

  3. Wanneer u tevreden bent met de keuze, maken we een afspraak wanneer alles dient geleverd te worden.  En wanneer u terug een andere horizon gaat opzoeken komen wij alles bij u terug ophalen
nl_NL