Expat diensten

Expats hebben nood aan meubilair wanneer ze voor een periode van zes maanden of langer in België verblijven. U kunt er als werkgever voor kiezen om meubelen aan te kopen, doch is dit niet altijd de voordeligste keuze. Met de verhuur van meubilair voor expats, betaalt u maandelijks een vooraf afgesproken bedrag. Wanneer de huurperiode afgelopen is, haalt Homepost de meubelen opnieuw op, en hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud, de slijtage of de opslag van de goederen.

Tuintafel Maxima

Bespaar uzelf en uw expats tijd en geld dankzij de huur van meubilair

Moet u voor zes maanden of langer buitenlandse werknemers huisvesten? Dan bent u bij Homepost uit Lebbeke aan het juiste adres om hoogwaardig meubilair voor uw expats te voorzien. U kiest het meubilair en benodigdheden voor de verhuur en wij zorgen voor het transport, de plaatsing en decoratie van de woning voor de expat. Indien gewenst, kunt u bij de installatie aanwezig zijn. Dit alles voor een zeer competitieve prijs die we op voorhand via een contract overeenkomen. Dit voorkomt onaangename verassingen. Wanneer de huurtermijn verstreken is, haalt ons meubelverhuurbedrijf alle meubels en toestellen op. Deze service zit in de prijs inbegrepen en zorgt ervoor dat het meubilair zo snel mogelijk wordt opgehaald na het vertrek van de expats.

Bezorg uw expats een zorgeloos verblijf in België en vertrouw in de méér dan 35-jarige ervaring en professionaliteit van Homepost.

Geniet van een totale service

  1. Homepost kiest samen met u wat er nodig is, of u maakt zelf uw keuze uit onze cataloog.
  2. U ontvangt een gedetailleerde offerte waar elk item is benoemd.
  3. Wanneer u tevreden bent met de keuze, maken we een afspraak wanneer alles dient geleverd te worden. Wanneer u terug een andere horizon gaat opzoeken, komen wij alles terug ophalen.
Expat

Kies voor een totaaloplossing

Heet uw expats van harte welkom in ons land met een instapklare woning inclusief meubilair. Een expat heeft altijd nood aan de verhuur van meubilair en woonaccessoires wanneer hij of zij voor een langere periode in België komt wonen. Homepost uit Lebbeke biedt u hierin een totaaloplossing aan. Bij ons vindt u alles, van grote en kleine meubelen tot elektrische apparaten en huishoudartikelen van hoge kwaliteit. Blader door onze website en ontdek alle opties voor de verhuur van meubilair voor expats. Voor vragen en/of offerteaanvragen zijn we steeds bereikbaar via het nummer +32 (0)3 448 23 87 of via het e-mailadres info@homepost.be.

nl_NL