Meubelverhuurbedrijf

Tuintafel Maxima

Homepost is een meubelverhuurbedrijf uit Lebbeke gespecialiseerd in het verhuren en leasen van meubels en inboedels aan expats, tijdelijke werknemers en ambassades. Ons verhuurbedrijf verhuurt alles om van uw huis een thuis te maken: meubilair, was- en droogmachines, tv’s, gordijnen, beddengerief, keukengerief en veel meer! We zijn een van de weinige bedrijven in België die de verhuur van meubilair op grote schaal aanbieden en durven onszelf dan ook een specialist in het vak te noemen.

Meubelverhuurbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring

Meubelverhuurbedrijf Homepost zorgt voor de verhuur van meubilair en volledige inboedels aan onder meer bedrijven, sportclubs en ambassades in België die voor ten minste 6 maanden buitenlandse werknemers moeten huisvesten. Met meer dan 35 jaar ervaring, biedt Homepost u als verhuurbedrijf van meubilair een topservice aan. Meubelverhuur is de perfecte manier om uw werknemers zich thuis te laten voelen in ons land. Dankzij de verhuur van meubilair, elektrische apparaten en alles wat nodig is om comfortabel te leven, hoeft u zichzelf geen zorgen te maken over de inrichting van een woonst. U betaalt maandelijks een specifiek bedrag, wij regelen de rest.

Expat

Kwalitatieve service van A tot Z

U wenst dat alles vlot verloopt, maar weet niet waar te starten? U weet alleen wanneer de deadline is? Geen probleem! Ons meubelverhuurbedrijf regelt alles voor u. Wij leveren, monteren en installeren alles in uw werknemers’ nieuwe thuis. En dat alles voor één totaalprijs, die we vooraf met u afgesproken hebben. Op het einde van het contract komen wij alles bij u ophalen. Naast meubelverhuur, biedt ons meubelverhuurbedrijf ook de optie om meubilair te leasen. In dat geval betaalt u maandelijks een huurprijs, net zoals het geval is bij de verhuur van meubilair. Bij afloop van het contract krijgt u de kans om de goederen aan een voordelige prijs aan te kopen.

Sfeerbeeld salon Rubi - zwart

Wij verhuren alles voor uw huis!

Ons meubelverhuurbedrijf installeert al het meubilair in de woon- en eetkamer, slaapkamer of keuken. Indien gewenst kunnen wij eveneens servies, bestek, potten en pannen, verlichting en elektrische toestellen leveren, en zorgen we als meubelverhuurbedrijf voor een complete wooninrichting. Van waterkokers tot keukenbenodigdheden en van kleerkasten tot een wasmachine: als verhuurbedrijf leveren we enkel meubilair en woonbenodigdheden van eerste keus. U heeft de keuze uit een uitgebreid aanbod dat aan iedere levensstijl beantwoordt. Dat is meteen ook het voordeel van meubelverhuur; u kiest zelf in welke stijl u de woning wilt aankleden.

Ontdek ons uitgebreide verhuuraanbod

U kunt bij ons meubelverhuurbedrijf te Lebbeke terecht voor de levering en installatie van de gehuurde meubels, en dit over heel België, waaronder Antwerpen, Brussel, Gent, Mons, Hasselt, Brugge, enzovoort. Neem een kijkje in onze catalogus en ontdek ons ruime assortiment. Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen, ook over de verhuur voor expats.

nl_NL