Inboedelverhuur

Tuintafel Maxima

Bij Homepost uit Lebbeke kunt u terecht voor een complete inboedelverhuur. Onze diensten zijn uitermate geschikt voor werkgevers, ambassades en voetbalclubs die voor een langere periode werknemers in België moeten huisvesten. Met onze verhuur nemen we u de complete zorg voor de inboedel uit handen, en zorgen we voor een aangenaam verblijf van uw expat. Maak kennis met onze diensten en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Inboedelverhuur van a tot z

Laat de inboedelverhuur aan ons meubelverhuurbedrijf over. Met meer dan 35 jaar ervaring beschikken we over de nodige expertise en zorgen we ervoor dat het hele proces vlot en correct verloopt. Onze diensten zijn zeer uitgebreid. Zo voorzien we zowel de verhuur van een complete inboedel, als afzonderlijke meubelstukken, huishoudartikelen zoals bestek en servies, elektrische toestellen maar ook sets voor eetkamers, keukens enzovoort. Verder in ons assortiment vindt u ook meubels te huur voor de woonkamer en slaapkamer en kantoormeubilair. Bij eventuele gezinsuitbreiding kunnen er bovendien volledige kinderkamers worden gehuurd, zodat de bewoner niet hoeft te verhuizen. Wanneer u voor onze inboedelverhuur kiest, geniet u gedurende de hele huurperiode van een complete service. We zorgen indien gewenst niet enkel voor de installatie van de meubelen of elektrische apparaten, maar ook voor het onderhoud ervan. We vervangen of repareren beschadigd meubilair of defecte toestellen.

Expat

Kom langs of contacteer ons voor meer informatie

Heeft u vragen over onze inboedelverhuur, of wenst u graag meer informatie te verkrijgen over onze opties voor expats? Onze medewerkers staan u graag bij met gepast advies. Kom gerust langs in onze winkel te Lebbeke en ontdek de verschillende mogelijkheden of contacteer ons eenvoudig via het contactformulier of via het nummer +32 (0)3 448 23 87. We maken indien gewenst een vrijblijvende offerte op en bekijken uw aanvraag tot in het kleinste detail.

nl_NL