Leasing van meubilair

Leasing van meubilair is een handige manier om als werknemer een thuis te creëren voor de werknemer. Expats komen vaak voor een langere periode naar België om hier hun job uit te oefenen. Denk maar aan voetballers, diplomaten of deelnemers van uitwisselingsprojecten. Bij onze leasemaatschappij uit Lebbeke vindt u alles om de woning aan te kleden en om uw werknemer van al het nodige comfort te voorzien.

Leasing van meubilair vanaf 6 maand

Bij leasing van meubilair huurt u een of meerdere meubelstukken voor een bepaalde periode. U kunt al een contract afsluiten vanaf zes maanden. Indien u gebruikmaakt van de service van onze leasemaatschappij, mag u erop rekenen dat u een betrouwbare partij voor meubels voor expats treft.

Ervaar de voordelen van onze verhuurdienst

Leasing van meubilair is voor werkgevers een voordelige manier van werken. U hoeft zelf geen grote investeringen te doen en u kunt het interieur iedere keer opnieuw afstemmen op de voorkeuren van de toekomstige bewoner(s). Onze leasemaatschappij neemt bovendien de levering en afhaling van de meubels voor zijn rekening, waardoor u hier zelf geen omkijken naar heeft. Of u er nu voor kiest om een hele inboedel te huren of slechts enkele items, onze service blijft van topkwaliteit.

Maak van een woning een echte thuis dankzij onze producten

Onze leasemaatschappij zorgt niet enkel voor leasing van meubilair, maar biedt ook elektrische apparaten en huishoudartikelen aan. Denk aan bestek, servies, beddengoed, wasmachines, gordijnen en veel meer. Net zoals bij het meubilair, gebeurt de leasing van deze extra items via een maandelijkse huurkost. Ontdek al onze diensten op de website of kom vrijblijvend langs in onze winkel in Lebbeke. Na afloop van het contract krijgt u deze keuze om de meubels ofwel terug te geven, ofwel aan te kopen aan een voordelige prijs. Neem bij vragen gerust contact op met onze leasemaatschappij voor meubels via het e-mailadres info@homepost.be of bel ons op het nummer +32 (0)3 448 23 87. Graag tot binnenkort!